Hem » Leksaker » Sy Får med lamm

Sy Får med lamm

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
120 SEK Ord. Pris (239 SEK)

Beskrivning

Sy Får med lamm

Träna på att knyta, sy eller helt enkelt på att träffa hålen. Perfekt sysselsättning på resan. Ekologisk träleksak i mycket hög kvalitet. Gedigen och genomtänkt.

Ålder: från 3 år

Storlek: 10 cm

Material: FSC-certifierat trä. Leksakerna färgas genom att de tumlas i trummor med giftfri färg och körsbärskärnor. De omålade leksakerna är behandlade med ofarlig linolja. Trä är ett klassiskt och fantastiskt material för leksaker. Det stimulerar sinnena, det har struktur, ibland är det mjukt, ibland hårt. Det luktar gott. Företaget Bajo älskar trä och därför har leksakerna nästan alltid kvar en ren trädel som inte är färgad. Man använder också gärna olika träslag i samma leksak, kanske både mörka och ljusa.

Leksaken är tillverkad i den vackra bergskedjan Karpaterna i Polen av ett familjeföretag, Bajo, som funnits sedan 1993. Leksaken är designad av en skulptör och tillverkad med omsorg om varje detalj. Varje leksak granskas för hand innan den släpps iväg från fabriken. Material köps in från certifierade lokala företag som respekterar de standarder som satts upp av EU för ekologisk träproduktion.

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Leksaken är CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet.

Sy Får med lamm

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 2000368
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

BxeJ6F
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Bajo
    Nocturnal animals Häftiga klossar i fin låda. Pussla figurer eller stapla. ...
    Art nr. 2005344
    140 SEK
    ( 279 SEK)