2020-11-13 00:00
Infant-toddler

Hos oss hittar du julklappar till barn.

Vi har många varumärken att välja på i hög kvalitet och design.

Julklappstips !

Bebis presenter

Varför inte ge bort en nostalgisk trägunga från Done by deer. Gungan är enkel att fästa i taket eller i dörrkarmen. Den vaggande rörelsen hjälper barnet att utveckla känsla för motorik.

En servis i eco bambu från Liewood perfekt till frukost, lunch och middag och gör måltiden lite roligare med dessa söta motiv

 

eller ett praktiskt golvskydd från Everleigh & me med halkfri botten tillverkade i miljövänlig PVC och är lätt att torka och rengöra fri från BPA och ftalater. Enkel att rulla upp om golvskyddet inte används.

Barnkläder

Mini rodini som är eco skapat av Cassandra Rhodin design. Kläderna har hög kvalitet som är skapade för att kunna ärvas. Ett riktigt bra hållbart tänk.

Barncyklar och cykelhjälmar

Vi rekommenderar cyklar och hjälmar från trybike. Finaste trehjulingen från Trybike som växer med barnet. Kan användas från ca 1 år till ca 6 år. Enkelt att omvandla cykeln från 3 till 2 hjul. Cykeln finns i många olika färger. Cykeln har vunnit baby innovation Award.

Cykelhjälmen i härlig retro design är en av de lättaste hjälmarna på marknaden och finns i 3 olika storlekar med mycket hög komfort.

Lampor

Vi har många olika lampor i vårt sortiment, till exempel vägglampor, sänglampor.
Vi har klassiska lampor från Ferm living med en stilsäker dansk design

 

eller en liten uppladdningsbar lampa som varar i 14 timmar innan den skall laddas. Lampan kommer från Liewood. Det är skönt för barnen att ha en lite ljuskälla så att de små kan känna sig trygga på natten.

Eller varför inte välja en Miffy lampa som finns i 3 olika storlekar i vår webbutik. Detta charmiga ljusobjekt utstrålar en varm och behaglig glöd. Lampan är idealisk för sagostunden och är en härlig inredningsdetalj till barnrum.

Ryggsäck barn

Ryggsäcken är tillverkad av återvunna PET-flaskor, och fodret är vattentätt. Ryggsäcken finns i 2 olika storlekar och varför inte köp en egen för att matcha ditt barn.

Tavlor

Vi har underbara print / posters från Mrs mighetto som producerar de mest förtrollande barntavlor vi sett och tillsammans med en berättelse bakom varje print skapas magi.

Förvaringslådor

Vi säljer lego lådor i härlig design i många olika storlekar och färger. Perfekta att använda som förvaring till exempel till duplo och lego klossar. Varför inte köpa flera stycken att stapla på varandra.

Vi har även förvaringslådor i trä med hjul med härlig illustration perfekt att förvara alla utspridda leksaker. Förvaringslådan kommer från Tender leaf toys och är tillverkad i återvunnet gummiträ.

Spel

Allt om djur är ett roligt sällskapsspel till alla djurälskande barn från Nicotext.

Eller varför inte ett spela ett memory spel från Sebra där tricket är att komma ihåg var bitarna är. Yngsta deltagaren börjar, och den med flest par vinner!

Vattenflaskor

Vi har vattenflaskor som är tillverkad av stål och kommer från Liewood som rymmer 350ml. Flaskan levereras med 2 olika lock. Man kan förvara både varm och kall dryck i vattenflaskan. Flaskan håller värmen upp till 12 timmar och kalla drycker upp till 24 timmar. Vattenflaskan passar både barn och vuxna.

Dockor

Vi har dockor från spanska Asi, alla dockor präglas av fina detaljer. Dockorna har producerats av ett familjeägt företag som producerat dessa dockor sedan 1942. Dockorna är tillverkade av vinyl.

Eller en docka som är tillverkad av certifierad ekologisk bomull. Dockan finns i 3 olika storlekar och passar från 0+ år. Dockan kommer från Rubens barn.

Pedagogiska leksaker

Vi har pedagogiska kvalitet leksaker från grimms, vår favorit är regnbågen som finns i olika färgkombinationer och storlekar. Regnbågen har oändliga möjligheter i leken och bara fantasin sätter gränser.

Eller varför inte en bilbana från WayToPlay där du skapar bilbanan precis som du vill. Fungerar både inomhus och utomhus. Bilbanan är böjlig och är enkel att sätta ihop. Stimulerar och uppmuntrar till fantasifull lek under många år framöver. Varför inte kombinera WayToPlay och grimms som passar perfekt tillsammans.

Ekologisk lera

Ekologisk modelleringslera producerad i en liten fabrik på den vackra ön Bornholm. En produkt med mycket höga krav på hållbarhet, allergivänligt och skandinavisk design. Leran finns i olika färger, storlekar med många olika tillbehör.

Docksängar

Vi har docksängar i rotting från oyoy i dansk design.

Eller varför inte välja en docksäng i trä med virkad filt från Egmont i klassisk design.

Dockvagnar

Vi har dockvagnar som har en antydan till vintage från Fabelab, vagnen inspireras till rollekar och fantasifull lek.

Eller varför inte en trä sulky för att till exempel köra gosedjur eller en docka.

Träleksaker

En stort brandbil i FSC certifierat trä eller

varför inte en dubbeldäckare från Kids concept som skapar många timmar härlig lek.

Rollekar

Många barn gillar att leka doktor och ta hand om sina sjuka gosedjur. Doktorsväska från Kids concept innehåller stetoskop, termometer, tungspatel, pillerburk, salva, spruta och reflexhammare.

Eller varför inte leka kock med kastrullset från Egmont och

en leksaksspis från Kids concept och när maten är färdig kan den serveras på en

fin Servis till dockan frå Egmont.

Efter maten kanske det skall serveras te, då kan vi rekommendera denna magiska servis från Vilac där kannan spelar musik när man häller upp låtsas teet. Kannan slutar spela när teet är serverat.

 

Servisen innehåller 4 koppar och fat, fyra tallrikar, tekanna och bricka.