Noodoll

Noodoll är ett nyckfullt, lekfullt, design varumärke. Vi skapar slående tillbehör, lyckliga monster och charmig brevpapper för stora och små. Vår studio är baserad i London, där varje Noodoll produkt kärleksfullt skapas. Vi strävar alltid efter att göra våra designer med ett leende till ditt ansikte!

Hur kom Noodoll till?
Noodoll skapades av designern och författare Yiying Wang (王怡穎) som en del av sin magisterexamen i kommunikation design på Central Saint Martins i London.

Den imaginära historia började med ris och Nudel koncept.
Noodoll, en kändis och bosatt i Noodle Town där allt och alla gjordes av nudlar, som hade många monster kompisar bor i närheten av Rice Town kallade Ricemonsters! De busiga Ricemonsters hoppade ut från Yiying fantasi och angett vår värld som ett gäng endearing plysch leksaker och pappersvaror sortiment sedan 2010.

Började med ett blygsamt urval av leksaker (Ricemon och Riceroar är de två första!) Och tillbehörsprogram men vår Ricemonster familj blir lite större varje år!
Våra kunder ofta berättar att de har förälskat sig i den underbara och unika värld Noodoll. Vi räknar med att den potenta kombination av glada, ljus design, humor, ärlig kvalitet och prisvärdhet har denna effekt.
Noodoll kan nu hittas i välrenommerade butiker som Conran Shop, Foyles, Centre Pombidou, Bonton, Tate Modern och 400 andra gallerier, gåva och konceptbutiker runt om i världen. Besök gärna vår återförsäljare att se var du kan få en bit av Noodoll.

Produkter Laddar...
Pris: (SEK)
Storlek:
Plagg:
Barnens måltid:
Lampor:
Leksaker:
Barnrum:
Baby:
Väskor:
12 36 72