lucie kaas

Danskt designade träfigurer när det är som bäst. Designade av Gunnar Flørning på 50-60 talet.

Lucie Kaas bildades när creative director Esben Gravlev upptäckte en jonisk mönster och några gamla, trä djur. Fångad av berättelsen återspeglas i träet bestämde han sig för att börja berätta sina historier till resten av världen - att skapa den viktigaste grunden för Lucie Kaas.
Ett åtagande är att berättandet är fortfarande vad som kännetecknar vår syn på design. Det är vårt uppdrag att upptäcka designers och skapa objekt som kan berätta en historia, oavsett om det ligger i historien av formgivare, användning av material eller formen på objektet.
Vi har funderat på vårt uppdrag i ett brett och växande utbud av inredningsobjekt för olika rum och tillfällen. Vi arbetar med designers från både nu och då, var och en med sin egen unika förmåga att skapa personliga, berättande föremål som kan inspirera våra kunder att skapa sina egna berättelser med våra designer.
Inom en kort tid, har vi upplevt stora internationella framgångar med en representation i mer än 30 olika länder. Det är vårt mål att ytterligare utöka vår globala räckvidd för att fortsätta berättar historier som vi älskar.

Produkter Laddar...
Pris: (SEK)
Storlek:
Plagg:
Barnens måltid:
Lampor:
Leksaker:
Barnrum:
Baby:
Väskor:
12 36 72