Kiko+

kiko+ varumärke är inspirerad av Kaz Shiomi, Kukkia direktör.
Kaz ville producera träleksaker med roliga former och levande färger i samarbete med olika designers.
kiko + debuterade på Maison & Objet salong, Paris i januari 2011.

kiko + leksak varumärke tema är "konst och lek, lek och barn samt barn och skogen".
Vi utvecklar träleksaker aimsd till barn runt om i världen, för att upprätthålla en god miljö och skog vi använder trä certifierad av den internationella organisationen · FSC® ledning och certifiering (Forest Stewardship Council = Forest Stewardship Council).

Dessutom använder vi tydliga säkerhetsstandarder kroppen · ASTM International, (världens största skala "ASTM", säkerhetsnormer) · Vi har också "Conformité Européenne" i Europa "CE EN71", leksakssäkerhetsstandard. Om du tittar noga, använder Kiko + en logotyp där teckensnittet för det första tecknet är annorlunda. Detta är att representera alla de olika raser, språk och kulturer av barn från hela världen. Formen på "k" ser lite ut som någon framåt mot nästa "k" brev.
Innebörden av "barn" har också satts i namnet. I japanska "ko" betyder "barn" och "ki" betyder "trä".
Det finns också en innebörd för "+". Det är att säga tack till de människor som har bidragit till att skapa och bygga kiko +.

Utan samarbete mellan många människor, fabriken och offentligt stöd, skulle det inte vara möjligt att göra några våra produkter. Den "+" representerar känslan av tack för produkten som är gjord med ert stöd.
En annan innebörd för "+" är att vi hoppas barn för många generationer framöver kommer att vilja leka med våra leksaker.

Produkter Laddar...
Pris: (SEK)
Storlek:
Plagg:
Barnens måltid:
Lampor:
Leksaker:
Barnrum:
Baby:
Väskor:
12 36 72