JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har sortimentet breddats och verksamheten vuxit. Idag säljs våra egendesignade leksaker och barnmöbler i hela Skandinavien och i stora delar av Europa. JaBaDaBaDo är numera ett klassiskt svenskt varumärke som blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och trendig design.

Ända sedan starten har vi drivits av kärleken att ge det allra bästa till det värdefullaste vi har, våra barn. Barns glädje och leklust är alltid utgångspunkten när vi designar och formger våra produkter.

Vi strävar hela tiden efter att ta fram roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer som gör det lilla extra och som gör barnrummet mysigt och personligt och en plats där barn får skapa sin egen magiska värld.

Vi arbetar med hållbara och naturliga materialval som trä och bomull med fokus på färg, form och funktion när vi skapar våra produkter. Varje produkt är, in i minsta detalj, framtagen med stor innovation och passion. Vår designprofil är enkel och stilren med innovativa färger och mönster. Roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer med lekfulla mönster, former och färger har blivit vårt signum.

Vi arbetar ständigt med produktutveckling och våra designers tar hela tiden fram nya härliga produkter och kollektioner. Varje år kommer massor av spännande nyheter och JaBaDaBaDo familjen fortsätter växa i takt med tiden.

Produkter
12 36 72
 • JaBaDaBaDo
  Ljusstake födelsedagståg svart/vit Födelsedagsljusstake i form av ett tåg me...
  Art nr. T238
  299 SEK
 • JaBaDaBaDo
  Tågbana Tågbanan är en riktig klassiker som har funnits i många år. Bygg iho...
  Art nr. W7116
  499 SEK
 • JaBaDaBaDo
  Hushylla stor Vit stilren bokhylla som pryder sin plats i barnrummet. Bokhyl...
  Art nr. H1202
  1249 SEK